A7 Print – Om oss

A7 print AS er en grafisk bedrift som utover ordinære grafiske tjenester – tilvirker stort sett alt som kan printes og/eller dekoreres. Vi beskriver oss derfor ofte som et Reklame- og interiørverksted.

Vi er 13 ansatte – fordelt på 5 avdelinger/produktområder og omsetter for ca. 14 mil. i året. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler i Møllendalsveien 1.

Du er hjertelig velkommen innom dersom du ønsker å finne ut om vi har noe som kan interessere deg.

Arbeidsmiljø

Vi har inngått en tariffavtale med Fellesforbundet – har flere medlemmer av Vestnorsk Grafisk Fagforening og bestreber oss på holde et høyt nivå på trivsel og kompetanse.

Lærebedrift

A7 Print AS er godkjent lærebedrift – vi er stolte over å ha medvirket til fire fagbrev i Mediegrafikerfaget.

Miljøfyrtårn

Vi er registrert Miljøfyrtårn-bedrift. Det er vi for selv å bidra positivt for et bedre miljø. Samtidig som våre kunder har et miljøvennlig alternativ.

Miljøfyrtårnet er den første nasjonale ordningen i Europa og ble anerkjent av EU i 2017 iht. artikkel 45 av Regulation (EC) No 1221/2009 vedtatt av Europakommisjonen 6. desember 2017. Dette beviser at at ordningen holder en høy miljøstandard og kvalitet på linje med internasjonale merkeordninger som EMAS og ISO 14001.

Data

Vi tar datasikkerhet på alvor og legger store ressurser i å holde oss virusfri. Gjennom CC Solutions AS kjører vi daglig backup av alle filer.

Samarbeidspartnere

Vi setter kundenes behov høyest. I vår forretningsstrategi ligger det derfor naturlige samarbeidspartnere som enten hjelper oss i produksjonskapasitet eller når det gjelder forretningsområder utenfor våre kjerneprodukter/tjenester. De viktigste samarbeidspartnerne er Gosh Bølge – Alfa Audio Solution – CC Solution – Fly By Media – Octanorm – MG Grafisk – SignText og en variasjon av flere grafiske bedrifter. Vi forsøker – så langt det lar seg gjøre – å bruke lokale leverandører.

Vårt verdiløfte til deg

Vårt overordnede mål er å øke våre kunders omsetning ved å gi dem en bedre kommunikasjon, synlighet og en helhetlig profil. Dette innebærer mer konkret at;

Vi skal lytte til kundenes behov og mål og dele våre kunnskaper.

Vi skal sørge for at våre kunders profil vil være optimal lik på alle digitale plattformer og fysiske flater.

Vi skal sette av tid og ressurser til å fullføre avtaler på både kvalitet og leveringstid.

Vi skal søke etter løsninger som enten kan være økonomisk besparende eller mer effektiv.

Vi skal koble inn samarbeidspartnere der vi ser at det vil gi bedre løsninger.

Alt fakturert arbeid er kundens eiendom.

Vi bruker profesjonell leverandør for å sikre oss og våre kunder mot tap av data og hacking.

Vi skal søke etter optimale miljøvennlige løsninger.