Bergenseren er forholdsvis enkel å engasjere og begeistre.

Det beste eksempelet er Sykkel VM – som også ble et eksempel på kompleksiteten i et arrangement. Andre store arrangementer er Festspillene og Nattjazz – som er årlige begivenheter med gode rutiner og innarbeidet renommé. Men det finnes også mindre prosjekter som nattåpent – fiskefestivaler – MC-treff – golfturneringer og lokalmat-festivaler.

En god dialog med profesjonelle partnere – er nøkkelen til suksess.

Ta kontakt allerede i planleggingsfasen – kartlegg behov og lag en tidslinje på når de enkelte elementene må være på plass. Legg ikke alle eggene i en kurv – det kan være lurt å fordele leveransene på flere leverandører – slik at man sikrer fokus og ressurser på en forutsigbar måte.

All erfaring viser at arrangementer rammes av uforutsigbare utfordringer. Sjekk at leverandørene er raske – fleksible og kreative. Et annet tips går på det å få publikums oppmerksomhet. Finn målgruppen og bruk alle tilgjengelige kanaler for å få nok oppsluttning til arrangementet – økonomien i prosjektet er avhengig av god markedsføring.

A7 Print AS har erfaring fra både Festspillene og Nattjazz – hvor vi har levert alle tenkelige og utenkelige løsninger i 5 år på rad. Festspillene har flere i staben som planlegger og bestiller. De første oppdragene får vi i februar og dialogen er tett frem til åpningen i mai. Selv med god planlegging og rask igangsettelse – kommer det overraskelser og idéer på løpende bånd. Vi gir alt vi har og litt til for å svare til våre forpliktelser – når festivalen er over – er det for sent å levere.

A7 Print AS


Telefon +47 467 49 122

E-post post@a7print.no

Org.nr. 914 069 149

Møllendalsveien 1,
5009 Bergen

Sosiale Medier


FacebiijA7 på InstagramA7 på LinkedinA7 på Pintrest

12 hours ago

A7 Print As

Refexvestene vi har levert til Turlaget er nå kvalitestskontrollert av salgssjefen (eller er bildet manipulert ?) ... See MoreSee Less

View on Facebook

13 hours ago

A7 Print As

Vi har levert reflex-vester til turlaget med påtrykket logo. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

A7 Print As

Miljøløftet / Mobilitetsuken er i gang. Nå kan du få gratis service på din sykkel ved BI på Møhlenpris. Vi takker Bergen Live og Haltenbanken for godt samarbeid med profilering.
xn--miljlftet-o8ab.no/nyheter/2020/program-mobilitetsuken/
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

A7 Print As

Vi heier på BØNNER - Stilig sykkel - logoen i sølvbokstaver er levert av A7-Print.Høsten er på vei og kaffe må vi ha. Vian og sykkelen er klar for å levere kaffe til bedrifter i sentrum av Bergen. Gå inn på www.bonnerkaffe.no og legg inn et abonnement. ... See MoreSee Less

View on Facebook
Fellesforbundet
Vest norsk grafiske forening
Miljøfyrtårn
Godkjent Lærebedrift
CC Solution

Copyright © 2020 A7 Print AS

Pin It on Pinterest

Share This