Ny teknologi gjør det mulig å printe på selvklebende folier i små serier. Fra små klistremerker til større folier for både vegg og vindusdekorDette gjelder også for transfer-merker til de fleste typer klær.  

Vi kan med en optisk folieskjærer eller konturskjærer som det også kalles, skjære ut mediet nesteuten begrensninger til form og størrelse.
Du får derfor store kreative muligheter som gir din layout et unikt resultat.  Det er bare å slippe kreativiteten løs og utforske mulighetene 

Steder hvor CutContour er brukt er ofte på klistremerker, bilfolie, fasadedekor og klær, hvor man gjerne bare vil ha selve motivet og ikke en hel kvadrat eller sirkel trykket opp.

Når du skal lage endelig produksjonsfil må du passe på at kutt-linjen ikke blir printet.
For deg som gjør dette sjeldent – er det ikke lett å finne ut hvordan man gjør det. Men for oss som jobber med dette, er det naturligvis rutine 
Det første du må gjøre – er å lage en vektorisert linje som kniven skal følge. Pass på at det ikke blir detaljer på under 2 millimeter. Hvis fargen går helt til streken – må du sørge for utfallende print Det som er det spesielle er at du må lage en farge som er synlig på skjermen – men som printeren unngår å printe ut. Da må du kalle den for CutContour (i ett ord med to store C-er) og fargelegge den med 100% magenta i CMYK og SPOT-farge.
For å gjøre dette enk
lere for deg, har vi laget denne forklaringen.
Ønsker du en prat rundt dette kan du nå oss på 
https://a7print.no/kontakt/ 

Klistremerker er brukt i utallige størrelser og former og øker stadig i popularitet. Det er ingen begrensning på størrelse – men er det over 120 cm må det skjøtes.
Du kan få forskjellige limkvaliteter – fra de som løsner lett til de som henger aggressivt, selv på de mest utfordrende flater.
Overflaten har flere kvaliteter, det kan også legges på en laminering for å beskytte klistremerket. Dette kan være lurt dersom merket skal henge utendørs.
Ønsker du en prat rundt dette kan du nå oss på https://a7print.no/kontakt/ 

Hvis du lager layouten selv har vi laget en beskrivelse på hvordan du gjør det. 
Håper den er til hjelp. 

CutContour Beskrivelse

A7 Print AS


Telefon +47 467 49 122

E-post post@a7print.no

Org.nr. 914 069 149

Møllendalsveien 1,
5009 Bergen

Sosiale Medier


FacebiijA7 på InstagramA7 på LinkedinA7 på Pintrest

9 hours ago

A7 Print As

Refexvestene vi har levert til Turlaget er nå kvalitestskontrollert av salgssjefen (eller er bildet manipulert ?) ... See MoreSee Less

View on Facebook

10 hours ago

A7 Print As

Vi har levert reflex-vester til turlaget med påtrykket logo. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

A7 Print As

Miljøløftet / Mobilitetsuken er i gang. Nå kan du få gratis service på din sykkel ved BI på Møhlenpris. Vi takker Bergen Live og Haltenbanken for godt samarbeid med profilering.
xn--miljlftet-o8ab.no/nyheter/2020/program-mobilitetsuken/
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

A7 Print As

Vi heier på BØNNER - Stilig sykkel - logoen i sølvbokstaver er levert av A7-Print.Høsten er på vei og kaffe må vi ha. Vian og sykkelen er klar for å levere kaffe til bedrifter i sentrum av Bergen. Gå inn på www.bonnerkaffe.no og legg inn et abonnement. ... See MoreSee Less

View on Facebook
Fellesforbundet
Vest norsk grafiske forening
Miljøfyrtårn
Godkjent Lærebedrift
CC Solution

Copyright © 2020 A7 Print AS

Pin It on Pinterest

Share This