Gir det som navnet tilsier, rask responsDen gir deg også muligheten til å komme i dialog med de som kan være interessert i mer informasjon. Du får du en unik mulighet til å måle hvor effektiv du kommuniserer med publikum. Dermed kan du justere og spisse ditt budskap. Forstår du din målgruppe – vil din målgruppe kunne forstå deg bedre.  

Hvor kan du bruke QR-koden?
QR-koden kan brukes på alle flater. Den er mest effektiv når den står på et sted hvor den kommer i kontakt med publikum og hvor det er behov for mer informasjon. De mest aktuelle flatene er flyere – brosjyrer – visittkort – etiketter – skilt – banner – gatebukker og annonser. Den er også effektiv på digitale flater som hjemmesider og lignende.  

Hva kan QR-koden hjelpe deg med?
QR-koden kan sende interesserte til dine hjemmesider – landingssider – blogginnlegg – facebookside og lignende.
Den er også brukt til å registrere deltakere til arrangementer og til betalingstjenester En Qr.kode på visittkort er også en fin måte for mottakere å få lagt kontaktinformasjonen rett inn på mobilen sin ved et enkelt scan.

Hva er begrensningene til QR-koden?
Den største begrensningen ligger i brukergrensesnittet og om mobilene kan skanne kodene. Både mobiltelefonene og brukerne blir stadig bedre – så utviklingen går raskt i positiv retning. De telefonene som ikke skanner automatisk – kan laste ned en app. Siden man benytter mobiltelefonene til skanning – må man passe på å sende trafikken til datamaskinene. Det gjør man bla. med å gi brukerne muligheten til å melde seg på nyhetsbrev og lignende.  

Du kan også lage koden i Word – Fremgangsmåten finner du på denne linken: 

https://support.microsoft.com/nb-no/office/felt-koder-mergebarcode-812fc43f-cb53-4782-8f9f-290ed08d34f3 

A7 Print AS


Telefon +47 467 49 122

E-post post@a7print.no

Org.nr. 914 069 149

Møllendalsveien 1,
5009 Bergen

Sosiale Medier


FacebiijA7 på InstagramA7 på LinkedinA7 på Pintrest

2 hours ago

A7 Print As

Vi har levert reflex-vester til turlaget med påtrykket logo. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

A7 Print As

Miljøløftet / Mobilitetsuken er i gang. Nå kan du få gratis service på din sykkel ved BI på Møhlenpris. Vi takker Bergen Live og Haltenbanken for godt samarbeid med profilering.
xn--miljlftet-o8ab.no/nyheter/2020/program-mobilitetsuken/
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

A7 Print As

Vi heier på BØNNER - Stilig sykkel - logoen i sølvbokstaver er levert av A7-Print.Høsten er på vei og kaffe må vi ha. Vian og sykkelen er klar for å levere kaffe til bedrifter i sentrum av Bergen. Gå inn på www.bonnerkaffe.no og legg inn et abonnement. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

A7 Print As

Matarena/Bergen Matfestival er i gang. I dag og i morgen kan du blant annet finne Varegga - Mat fra Bergen på Festplassen. For Varegga har vi designet og trykket bannere, rollup og visittkort. Vi takker for oppdraget og oppfordrer alle som har anledning, til å besøke festplassens Lokalmatmarked. ... See MoreSee Less

View on Facebook
Fellesforbundet
Vest norsk grafiske forening
Miljøfyrtårn
Godkjent Lærebedrift
CC Solution

Copyright © 2020 A7 Print AS

Pin It on Pinterest

Share This