Ikke bare T-skjorten men tekstiler generelt kan «pimpes» opp ved å bruke såkalte «transfers.» Til mindre antall er dette en metode som kan anbefales.

På en spesiell folie kan man printe de farger og bilder man ønsker. Videre kan designet konturskjæres slik at ulike elementer får ulik form. En varmepresse er det som skal til for å overføre transfer-folien til tekstilet. Selvsagt kan man få samme resultatet om man bruker strykejern og matpapir, men da har man gjerne ikke like god kontroll på sluttresultatet. Vi har erfart at trykket sitter godt på tekstilet og at farger ikke blekner i vask.

Ta fantasien i bruk, lag gjerne mindre serier av unike plagg, handlenett, putetrekk eller andre tekstilprodukter med din helt spesielle design.

A7 Print AS


Telefon +47 467 49 122

E-post post@a7print.no

Org.nr. 914 069 149

Møllendalsveien 1,
5009 Bergen

Sosiale Medier


FacebiijA7 på InstagramA7 på LinkedinA7 på Pintrest

12 hours ago

A7 Print As

Refexvestene vi har levert til Turlaget er nå kvalitestskontrollert av salgssjefen (eller er bildet manipulert ?) ... See MoreSee Less

View on Facebook

13 hours ago

A7 Print As

Vi har levert reflex-vester til turlaget med påtrykket logo. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

A7 Print As

Miljøløftet / Mobilitetsuken er i gang. Nå kan du få gratis service på din sykkel ved BI på Møhlenpris. Vi takker Bergen Live og Haltenbanken for godt samarbeid med profilering.
xn--miljlftet-o8ab.no/nyheter/2020/program-mobilitetsuken/
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

A7 Print As

Vi heier på BØNNER - Stilig sykkel - logoen i sølvbokstaver er levert av A7-Print.Høsten er på vei og kaffe må vi ha. Vian og sykkelen er klar for å levere kaffe til bedrifter i sentrum av Bergen. Gå inn på www.bonnerkaffe.no og legg inn et abonnement. ... See MoreSee Less

View on Facebook
Fellesforbundet
Vest norsk grafiske forening
Miljøfyrtårn
Godkjent Lærebedrift
CC Solution

Copyright © 2020 A7 Print AS

Pin It on Pinterest

Share This