På de fleste arbeidsplasser har man satt av plass til en løsning for kaffe eller annen varm drikke, ja gjerne kald også. Dette blir ofte et sosialt knutepunkt hvor kolleger kan møtes for litt uformell prat. I en travel hverdag hvor ofte medarbeidere sitter på hver sin pult foran hver sin skjerm, er slike små avbrekk viktig. Ofte kan faglige små utfordringer finne sine løsninger i en mer uformell setting.

Hvorfor ikke gjøre kaffekroken om til noe mer enn bare det stedet hvor kaffetrakteren står? Med kreativitet kan området lett gjøres litt gøyere. Ta firmaets profil på alvor og la kaffekroken bli stedet som gjenspeiler hva man står for. Den grafiske profilen kan benyttes ved fargevalg og kanskje kan man legge inn firmalogoen. Har firmaet et slagord eller vedtatte verdier, kan dette fremkomme i dekoren.

På denne måten kan både ansatte, kunder og leverandører som er innom kaffekroken få oppleve firmaets profil på en positiv måte, og at kaffekroken blir et sted hvor man får flere inputs enn bare varm drikke.

A7 Print AS


Telefon +47 467 49 122

E-post post@a7print.no

Org.nr. 914 069 149

Møllendalsveien 1,
5009 Bergen

Sosiale Medier


FacebiijA7 på InstagramA7 på LinkedinA7 på Pintrest

12 hours ago

A7 Print As

Refexvestene vi har levert til Turlaget er nå kvalitestskontrollert av salgssjefen (eller er bildet manipulert ?) ... See MoreSee Less

View on Facebook

13 hours ago

A7 Print As

Vi har levert reflex-vester til turlaget med påtrykket logo. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

A7 Print As

Miljøløftet / Mobilitetsuken er i gang. Nå kan du få gratis service på din sykkel ved BI på Møhlenpris. Vi takker Bergen Live og Haltenbanken for godt samarbeid med profilering.
xn--miljlftet-o8ab.no/nyheter/2020/program-mobilitetsuken/
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

A7 Print As

Vi heier på BØNNER - Stilig sykkel - logoen i sølvbokstaver er levert av A7-Print.Høsten er på vei og kaffe må vi ha. Vian og sykkelen er klar for å levere kaffe til bedrifter i sentrum av Bergen. Gå inn på www.bonnerkaffe.no og legg inn et abonnement. ... See MoreSee Less

View on Facebook
Fellesforbundet
Vest norsk grafiske forening
Miljøfyrtårn
Godkjent Lærebedrift
CC Solution

Copyright © 2020 A7 Print AS

Pin It on Pinterest

Share This