Førsteinntrykket betyr noe.
Mange bedrifter har fått en tynnslitt økonomi, og de ansatte er sliten etter mange måneder med unntakstilstand. Bedriftsledere vet at hjulene må komme ordentlig i gang, men er redde for å utsette seg selv og firmaet for risiko. Da er det viktig å vise bedriftens styrke på en fysisk måte. Ser det bra ut, så tror folk det går bra med bedriften.
Det er det som kalles Halo-effekten.
 

Konseptet ble først omtalt av den amerikanske psykologen Edward L. Thorndike på 1920-tallet.
Han spurte offiserer om hva de trodde om soldatene sine da de bare hadde sett dem. Det ble fort klart at offiserene trodde at de høye og kjekke soldatene var mest intelligente, og hadde de beste lederegenskapene.
 

I en tid der konkurransen blir skarpere er det viktig å bli sett på som en høy og kjekk “soldat”.
Det er klart at tiden ikke er inne for å sløse med penger. Gjør heller små og kostnadseffektive endringer som gir signaler til dine kunder og dine ansatte om at bedriften ikke har gitt opp og ser fremover.
 

Kjøp noen nye planter, mal en vegg i inngangspartiet eller folier en rute eller en dør. Heng bilder på veggen av ting din bedrift har fått til. Minne alle på at nettopp din bedrift kan og fortsatt har viljen til å levere tjenester til markedet. Og hjelp dine kunder til å opprettholde tilliten til din merkevare. 

Bedriftens uttrykk er ofte kundens første inntrykk. Det er viktig med en helhetlig profil i alt fra hvordan man fremstår på nettet, til dekor og profil på inngangsparti.
Hvordan ser presentasjonsmaterialet ut? Er der en rød tråd i alt fra Visittkortet og Firmabilene til Messeveggen?   

En profesjonell fremtoning er viktig ikke bare for førsteinntrykket som sitter igjen hos potensielle kunder, men også for selvfølelsen og selvtilliten til mennesker som arbeider i organisasjonen. 

Stå på!

A7 Print AS


Telefon +47 467 49 122

E-post post@a7print.no

Org.nr. 914 069 149

Møllendalsveien 1,
5009 Bergen

Sosiale Medier


FacebiijA7 på InstagramA7 på LinkedinA7 på Pintrest

12 hours ago

A7 Print As

Refexvestene vi har levert til Turlaget er nå kvalitestskontrollert av salgssjefen (eller er bildet manipulert ?) ... See MoreSee Less

View on Facebook

13 hours ago

A7 Print As

Vi har levert reflex-vester til turlaget med påtrykket logo. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

A7 Print As

Miljøløftet / Mobilitetsuken er i gang. Nå kan du få gratis service på din sykkel ved BI på Møhlenpris. Vi takker Bergen Live og Haltenbanken for godt samarbeid med profilering.
xn--miljlftet-o8ab.no/nyheter/2020/program-mobilitetsuken/
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

A7 Print As

Vi heier på BØNNER - Stilig sykkel - logoen i sølvbokstaver er levert av A7-Print.Høsten er på vei og kaffe må vi ha. Vian og sykkelen er klar for å levere kaffe til bedrifter i sentrum av Bergen. Gå inn på www.bonnerkaffe.no og legg inn et abonnement. ... See MoreSee Less

View on Facebook
Fellesforbundet
Vest norsk grafiske forening
Miljøfyrtårn
Godkjent Lærebedrift
CC Solution

Copyright © 2020 A7 Print AS

Pin It on Pinterest

Share This