Flere ønsker unik dekor på veggene sine. Man kan bruke foto, illustrasjoner eller unike mønster – mulighetene er mange. Vi har papirbaserte tapeter hvor lim påføres på den tradisjonelle måten og foliebaserte tapeter med lim, en svært enkel metode som sparer tid og hindrer søl. De nyeste mediene kommer med struktur i overflaten, noe som gir mer liv til sluttresultatet.

Dersom man ønsker at en vegg, eller kanskje et helt rom, skal kommunisere et budskap eller gi en spesiell følelse, kan våre kreative designere hjelpe deg å lage design og forslag. Skal det produseres et større antall kvadratmeter med tapet eller veggfolie, kan det noen ganger være smart å lage et testprint eller et fargekart i mindre målestokk.

På bildene her ser du to eksempler. Kontorlokalene til forlaget Songbird som har rettighetene til Torbjørn Egners stykker, og Kirkens Bymisjon/Bønners kaffebutikk som ønsket tapet med samme dekor som på deres kaffe-etikett.

A7 Print AS


Telefon +47 467 49 122

E-post post@a7print.no

Org.nr. 914 069 149

Møllendalsveien 1,
5009 Bergen

Sosiale Medier


FacebiijA7 på InstagramA7 på LinkedinA7 på Pintrest

12 hours ago

A7 Print As

Refexvestene vi har levert til Turlaget er nå kvalitestskontrollert av salgssjefen (eller er bildet manipulert ?) ... See MoreSee Less

View on Facebook

13 hours ago

A7 Print As

Vi har levert reflex-vester til turlaget med påtrykket logo. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

A7 Print As

Miljøløftet / Mobilitetsuken er i gang. Nå kan du få gratis service på din sykkel ved BI på Møhlenpris. Vi takker Bergen Live og Haltenbanken for godt samarbeid med profilering.
xn--miljlftet-o8ab.no/nyheter/2020/program-mobilitetsuken/
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

A7 Print As

Vi heier på BØNNER - Stilig sykkel - logoen i sølvbokstaver er levert av A7-Print.Høsten er på vei og kaffe må vi ha. Vian og sykkelen er klar for å levere kaffe til bedrifter i sentrum av Bergen. Gå inn på www.bonnerkaffe.no og legg inn et abonnement. ... See MoreSee Less

View on Facebook
Fellesforbundet
Vest norsk grafiske forening
Miljøfyrtårn
Godkjent Lærebedrift
CC Solution

Copyright © 2020 A7 Print AS

Pin It on Pinterest

Share This