Ved hjelp av digitale trykkmaskiner er det nå mulig å produsere bøker også i mindre opplag uten at enhetskostnaden blir for høy.

Trykkvaliteten som de mest moderne printerne gir er fult på høyde med offsetmaskiner. Er man derfor usikker på hvor stor etterspørselen etter en bok vil være, kan man starte med et beskjedent antall og evt. etterbestille ved behov. Ved en produksjon som skal foregå på digital trykkmaskin er det også mulig å lage komplette testbøker, slik at man kan eliminere feil og missforståelser.

Denne produksjonsmetoden er spesielt velegnet til bøker med soft-cover (pocketbok), der hele produksjonen kan foregå på et minimum av tid. Et tips kan være å legge beskyttelses folie på utsiden av omslaget. Her kan man velge blant blankt, matt eller skinfoil, – en type «hud-folie». Trykkeriet kan alltid bistå med å beregne tykkelsen på ryggen. Ønskes stivbind som omslag, er dette også mulig, men vil normalt ta en del mer tid da opplaget gjerne må sendes til bokbinderi som har dette som spesialitet.

Hvem kan lage bok?
– Du kan! Har du en slektshistorie, eller lokalhistorie som du vil forevige? Eller er du kanskje medlem av et lag eller en organisasjon, som ønsker å samle sin historie mellom to permer? Da kan en bok bli et evig minne, spesielt dersom også filene lagres trygt. Noen trykkerier tilbyr sikker lagring av dine filer, slik at du slipper å bekymre deg for tap av data, og dyrebare minner.

Boken Kipa

Boken Kipa

A7 Print AS


Telefon +47 467 49 122

E-post post@a7print.no

Org.nr. 914 069 149

Møllendalsveien 1,
5009 Bergen

Sosiale Medier


FacebiijA7 på InstagramA7 på LinkedinA7 på Pintrest

4 hours ago

A7 Print As

Refexvestene vi har levert til Turlaget er nå kvalitestskontrollert av salgssjefen (eller er bildet manipulert ?) ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 hours ago

A7 Print As

Vi har levert reflex-vester til turlaget med påtrykket logo. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

A7 Print As

Miljøløftet / Mobilitetsuken er i gang. Nå kan du få gratis service på din sykkel ved BI på Møhlenpris. Vi takker Bergen Live og Haltenbanken for godt samarbeid med profilering.
xn--miljlftet-o8ab.no/nyheter/2020/program-mobilitetsuken/
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

A7 Print As

Vi heier på BØNNER - Stilig sykkel - logoen i sølvbokstaver er levert av A7-Print.Høsten er på vei og kaffe må vi ha. Vian og sykkelen er klar for å levere kaffe til bedrifter i sentrum av Bergen. Gå inn på www.bonnerkaffe.no og legg inn et abonnement. ... See MoreSee Less

View on Facebook
Fellesforbundet
Vest norsk grafiske forening
Miljøfyrtårn
Godkjent Lærebedrift
CC Solution

Copyright © 2020 A7 Print AS

Pin It on Pinterest

Share This