Arbeidsgiver: A7 Print AS

Stillingstittel: Designer

Frist: 03.07.2022

Ansettelsesform: Fast

 

Vil du bli med oss inn i fremtiden? 

Her får du muligheten til å utvikle deg og møte mange spennende mennesker. Vi har varierte oppgaver som gir deg mestringsfølelse og ønske om å lære mer. I tillegg til tradisjonell grafisk design, vil du få oppgaver innen salg og digital kommunikasjon, som Facebook, blogg, hjemmeside og skjermer. Vi jobber med alt fra store prosjekter til små daglige oppgaver. Fra visittkort til bilfolie, interiørdekor og profilartikler. Du vil få nødvendig innføring og opplæring i våre rutiner og produkter. Har du leder-erfaring og sertifikat, eller ambisjoner om å skaffe deg det, er det en fordel.

Arbeidsoppgaver:
Grafisk design
Sosiale medier (SOME)
Salg
Kundebehandling

Vi ønsker at du er
Ambisiøs
Punktlig
Sosial
Kreativ
Lærevillig

Vi ble i 2021 leverandør av profileringsartikler, stillingen er også tiltenkt ansvaret for salg av profilartikler. Dette innebærer å bygge produktkartoteket og kunnskap rundt denne delen av vår virksomhet.

Siden markedet og kundenes behov stadig er i endring, har vi behov for medarbeidere som setter bedriftens utvikling i høysetet og aktivt er med å styrke A7-teamet. Det er derfor en fordel om du er både omgjengelig og systematisk i ditt arbeid.

Ser dette spennende ut, blir vi glad om du søker jobben. Vi foretrekker den som vil, men ikke kan, fremfor den som kan, men ikke vil 🙂

Søknadsfrist 24.06.2022
Lønn etter avtale

 

Om arbeidsgiveren

A7 Print AS er en grafisk produksjonsbedrift i hjertet av Bergen. Med moderne utstyr og høy kompetanse leverer vi fysisk markedsmateriell og digital kommunikasjon. Vi tilvirker stort sett alt som kan printes og/eller dekoreres, så beskrivelsen Reklame- og dekorverksted, kan ofte være dekkende.

Våre kunder erfarer oss som kreative – raske og fleksible. For å opprettholde inntrykket, må vi stadig styrke vår kompetanse og vår organisasjon. Vi jobber med å bli bedre på sosiale medier, og styrke vår design- og salgsavdeling.

Bedriften har tariffavtale med Grafisk fagforening og jobber stadig vekk med å bedre trivselen på jobben. I skrivende stund pusser vi opp lokalene og kjøper inn nye møbler, slik at det ser bra ut når du tiltrer stillingen 🙂

 

Nettverk: Facebook

Sektor: Privat

Sted: Møllendalsveien 1, 5009 Bergen

Bransje: Markedsføring og annonsering, Medie- og innholdsproduksjon, PR, informasjon og kommunikasjon

Stillingsfunksjon: Design / Grafisk, Design / Web, Markedsfører

Arbeidsspråk: Norsk

Denne annonsen har FINNs «Enkel søknad» TRYKK HER FOR Å SØKE