Selv om man er klar over at branding byggegjennom det man foretar seg i hverdagen – er det tidkrevende å foredle det til en helhet. Det gjelder alt fra den visuelle profilen til kvaliteten på produktene og kundeservicen.
Fra utsiden ser utenforstående dette som bedriftens kjerneverdier. Ansatte eselvfølgelig også med å påvirke selskapets branding, men de blir også påvirket. En god branding styrker bedriftskulturen og de ansatte får økt selvtillit og opplever en sterkere følelse av enhet.   

Hvordan er bedriftens branding? 
Eller – hvorfor eksisterer bedriftenDet er mest sannsynlig fordi man har kompetanse – er effektiv og gir god service. Firmaets branding bør gjenspeile dette og i tillegg ha et mål og en hensikt – den skal vise selskapets identitet og oppfattes på riktig måte av markedet man opererer i. God branding skal skille seg fra mengden og være lett å huske. Resultatet er flere kunder og bedre inntjening. 

De fleste har en branding som ikke passer på alle plattformer. Det kan være nok med en oppgradering – slik at logo og profil fungerer på både digitale og fysiske flater. Noen ganger er det nyttig med en helt ny branding – uansett bør man skaffe seg en lettfattelig profilhåndbok.  

En av våre mange styrker, er at vi har muligheten til å stå for alle ledd i produksjonen av din trykksak. Fra idé til skissering, trykkprosess og endelig produkt.
Et av våre mål er å skape god visuell kommunikasjon basert på gjennomtenkte og originale ideer.
Hos A7 Print hjelper vi deg å holde den røde tråden i ditt design.

Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi etter ditt behov.

 

 

A7 Print AS


Telefon +47 467 49 122

E-post post@a7print.no

Org.nr. 914 069 149

Møllendalsveien 1,
5009 Bergen

Sosiale Medier


FacebiijA7 på InstagramA7 på LinkedinA7 på Pintrest

56 minutes ago

A7 Print As

Vi har levert reflex-vester til turlaget med påtrykket logo. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

A7 Print As

Miljøløftet / Mobilitetsuken er i gang. Nå kan du få gratis service på din sykkel ved BI på Møhlenpris. Vi takker Bergen Live og Haltenbanken for godt samarbeid med profilering.
xn--miljlftet-o8ab.no/nyheter/2020/program-mobilitetsuken/
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

A7 Print As

Vi heier på BØNNER - Stilig sykkel - logoen i sølvbokstaver er levert av A7-Print.Høsten er på vei og kaffe må vi ha. Vian og sykkelen er klar for å levere kaffe til bedrifter i sentrum av Bergen. Gå inn på www.bonnerkaffe.no og legg inn et abonnement. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

A7 Print As

Matarena/Bergen Matfestival er i gang. I dag og i morgen kan du blant annet finne Varegga - Mat fra Bergen på Festplassen. For Varegga har vi designet og trykket bannere, rollup og visittkort. Vi takker for oppdraget og oppfordrer alle som har anledning, til å besøke festplassens Lokalmatmarked. ... See MoreSee Less

View on Facebook
Fellesforbundet
Vest norsk grafiske forening
Miljøfyrtårn
Godkjent Lærebedrift
CC Solution

Copyright © 2020 A7 Print AS

Pin It on Pinterest

Share This