Vi har i løpet av 12 år, utlært 4 kandidater i Mediegrafiker-faget og alle har fått tilbud om fast jobb etter endt læretid.

Det er selvfølgelig av stor samfunnsnyttig betydning, at bedrifter tar ansvar og utlyser læreplasser. Men det ligger også vesentlige gevinster for bedriftene som har lærlinger. Det skaper en kultur som verdsetter nye impulser og utfordrer de av oss som har vært noen år i faget.

Utviklingen går stadig fortere og det stilles stadig større krav til kompetanse og samhandling. Alle våre lærlinger har bidratt til vår utvikling – to av dem er hos oss fortsatt og er viktige bidragsytere hver dag. Vi anbefaler alle bedrifter som har kompetansen og muligheten – til å ta inn lærlinger.

For man blir aldri ferdig utlært.
Den som sier det motsatte – har riktig nok delvis rett.
– man er mest sannsynlig ferdig.

A7 Print AS


Telefon +47 467 49 122

E-post post@a7print.no

Org.nr. 914 069 149

Møllendalsveien 1,
5009 Bergen

Sosiale Medier


FacebiijA7 på InstagramA7 på LinkedinA7 på Pintrest

3 days ago

A7 Print As

Refexvestene vi har levert til Turlaget er nå kvalitestskontrollert av salgssjefen (eller er bildet manipulert ?) ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

A7 Print As

Vi har levert reflex-vester til turlaget med påtrykket logo. ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

A7 Print As

Miljøløftet / Mobilitetsuken er i gang. Nå kan du få gratis service på din sykkel ved BI på Møhlenpris. Vi takker Bergen Live og Haltenbanken for godt samarbeid med profilering.
xn--miljlftet-o8ab.no/nyheter/2020/program-mobilitetsuken/
... See MoreSee Less

View on Facebook

7 days ago

A7 Print As

Vi heier på BØNNER - Stilig sykkel - logoen i sølvbokstaver er levert av A7-Print.Høsten er på vei og kaffe må vi ha. Vian og sykkelen er klar for å levere kaffe til bedrifter i sentrum av Bergen. Gå inn på www.bonnerkaffe.no og legg inn et abonnement. ... See MoreSee Less

View on Facebook
Fellesforbundet
Vest norsk grafiske forening
Miljøfyrtårn
Godkjent Lærebedrift
CC Solution

Copyright © 2020 A7 Print AS

Pin It on Pinterest

Share This