Om oss

A7__Alle_

Om A7 Print

A7 Print AS er et printingselskap med lange tradisjoner i Bergen, og har byens mest moderne utstyr innen digital printing. Våre kunder trenger derfor ikke inngå kompromiss på kvalitet. Vi velger den teknologi som er riktig for hver enkelt trykksak heller enn å trykke alle jobbene gjennom samme trakt med varierende resultat. Vi er 16 ansatte på våre avdelinger i Møllendalsveien – Bergen sentrum. Selskapet er eiet av de ansatte, og vi setter stor pris på vårt åpne og positive arbeidsmiljø.

Som navnet vårt indikerer er vi langt fra et standard A4-trykkeri. Vi ser på oss selv som kreative, fleksible og løsningsorienterte. Vi strekker oss langt for å levere løsninger med høy kvalitet også når leveringstiden er knapp. Ofte blir sluttresultatet best når dialogen med kunden er god, derfor er vi opptatt av å ha god kommunikasjon med deg som velger oss som leverandør av trykk og print – vi skreddersyr produkter til dine spesifikasjoner.

A7 Print holder til i lyse og trivelige lokaler i Møllendalsveien 1. Du er hjertelig velkommen innom dersom du ønsker å se eksempler på produkter vi har levert, eller dersom du ønsker å ta en uforpliktende og hyggelig prat om print og trykk.

STOR

A7 Print har bygget opp en unik produksjon for å kunne tilby våre kunder synlighet og profilering fra Skilt.
– Bilreklame på eksteriør til Tapet – Vindusfolie og Messevegger på interiør. Vi er hovedleverandør til Festspillene for 2. året på rad. Det viser at vi kan ta prestisjetunge og store oppdrag. Vi er også raskt ute og leverer et lite skilt eller en enkel folie hos de som trenger det. Ingen oppdrag er for stort eller for lite :-) Vi samarbeider godt med underleverandører og samarbeidspartnere – det gjør oss i stand til å levere både skreddersydde løsninger og standard rammeløsninger – stativer og andre eksponeringsartikler.

print

Tekst kommer.

bygg-og-anlegg

A7 Print har lang erfaring med å levere byggtegninger til Arkitekter og Utbyggere som trenger raske leveringer i god kvalitet. Vi leverer også anbuds pakker og materiell til konkurranser. Med et brukervennlig Web hotell kan vi organisere tegninger ol slik at du har god kontroll på selv store og avanserte
prosjekter. I tillegg har vi en mail løsning som tillater store filer. Vår budtjeneste sørger for at du får produktene til rett tid og på rett sted.

design

A7 Print har tre kreative designere med variert erfaring. Med bakgrunn i vårt brede produktspekter kan vi løse designoppgaver på alt fra Visittkort og Brosjyrer til Messestand og Bilreklame. Du kan ditt produkt og vet hvordan du vil henvend deg til eksisterende og potensielle nye kunder. Vi har markedsføringskunnskaper som gjør oss i stand til å komplimentere med gode råd og forslag til deg. Dialog og teamarbeid er derfor nøkkelen til suksess. Vi kan også hjelpe deg med å få kontroll på din grafiske profil og ordne de forskjellige elementene slik at de teknisk kan brukes på alle plattformer. Vi har et godt kamerautstyr og kan ta gode bilder av produkter – personer og bygninger.